CBS de Rank - Luttelgeest

0527 - 20 25 39

Over ons

EEN PAAR WOORDJES VOORAF

Hieronder tref je algemene informatie aan over De Rank.

Zo vertellen wij een en ander over de visie en missie van De Rank, de kernwaarden waar wij voor staan, het team als ook informatie over de Stichting waar De Rank bij aangesloten is (de SCPO-NOP). Lees het maar eens op je gemak door en als je vragen en/of opmerkingen hebt, vernemen wij die uiteraard graag.

Onze Visie

" De Rank is een basisschool die vanuit een christelijke levensvisie op opvoeding en onderwijs kinderen wil begeleiden. Waarden en normen zijn ons uitgangspunt om te werken aan een klimaat van veiligheid, plezier en wederzijds vertrouwen."

De Rank

Onze missie

KWALITEIT

We geven kwalitatief goed onderwijs en streven ernaar de kinderen kennis en vaardigheden te leren om na de basisschool met succes te kunnen doorstromen naar het voortgezet onderwijs.

BETROKKEN

De Rank wil een lerende en professionele organisatie zijn en streeft voortdurend naar verbetering van de kwaliteit van de totale schoolorganisatie.  Dit houdt in dat zowel de leerkrachten, de ouders als de leerlingen betrokken worden bij de schoolontwikkeling.

SCPO

SCPO: "BASIS VOOR JE LEVEN"

CBS De Rank is één van de dertien scholen van de Stichting voor Christelijk Primair Onderwijs in de Noordoostpolder; afgekort: SCPO. Deze stichting zet zich in voor christelijk primair onderwijs in de gemeente Noordoostpolder. Ze telt dertien basisscholen die met elkaar zijn verbonden, maar daarnaast allemaal een ‘eigen gezicht’ hebben. Scholen van de SCPO bedenken niet zo maar hun eigen plannen. Veel zaken zijn wettelijk voorgeschreven of binnen de SCPO afgesproken. Dit laatste wordt gedaan om de missie, de visie en de doelen van de SCPO te kunnen verwezenlijken..........lees meer over de SCPO.

Kernwaarden

" Ieder kind is uniek, samen leren en groeien naar de toekomst"

  • respect: “jezelf en een ander (leren) respecteren”.
  • verantwoordelijkheid: “eigen keuzes kunnen/leren maken”.
  • veiligheid: “een persoonlijke ontwikkeling in harmonie met anderen”.
  • uniciteit: “ieder kind is uniek”.
  • openheid: “zeggen wat je doet en doen wat je zegt”.
  • samen leren: “leren van en met elkaar”

Ons team

[ beweeg de muis over de afbeelding voor meer info ]

MARGREET

LANGEBEEKE

INTERN BEGELEIDER

HELEEN

LANGENBACH

DIRECTEUR

MARGREET

VAN DER LINDE

LEERKRACHT GROEP 7/8

AAFKE

SNOEK

LEERKRACHT GROEP 7/8

KIRSTEN

JIPPES

LEERKRACHT GROEP 3/4

JANINE

MEIJER

LEERKRACHT GROEP 5/6

FIMMIE

DEMMER

LEERKRACHT GROEP 5/6

© 2017. Alle rechten voorbehouden

Design by Rontwerp design